Pilgrimsvandring

Til dig, som er glad for at vandre – vi går 7 pilgrimsvandringer i uge 26 hvert år.

I 2018 lagde jeg et pilgrimsspor på ca. 20 km, som løber igennem det meget naturskønne område Jægerspris.

Hvert år går vi sporet op. I 2018 var vi 8 pilgrimsvandrere, i år har vi været 25, og det har været en fantastisk stærk oplevelse af fællesskab og fordybelse.

Pilgrimssporet er en meget smuk rute, som går over marker, langs fjordene, og gennem skoven til Gerlev kirke og tilbage til Draaby kirke igen.

Vi mødes hver morgen i Draaby kirke kl. 9:00, holder en kort andagt over dagens pilgrimsord, hvorefter vi går afsted hver dag i det samme pilgrimsspor. Vi går 7 dage i træk, da der er 7 pilgrimsord. Tiden veksler imellem samtale, bøn og stilhed. Hver dag slutter ca. kl. 15:30.

Der er mulighed for at gå med enkelte dage eller alle dage, og alt efter behov kan du også korte ruten af.

Går du flere dage, vil du i den stille gentagelse opleve, at vi sammen går os fra bekymringer og travlhed til åbenhed og sindsro.

Det koster ikke noget at deltage, og der er ingen tilmelding, du skal bare møde op.

Husk: en rygsæk med madpakke og vand til den første del af turen samt gode vandrestøvler.

Hold øje med træningsture, jeg lægger dem på hjemmesiden i tiden op til uge 26!

Klik her og se kortet over ruten og vores ophold undervejs.

Klik her og se billeder fra dagene i 2019

Vel mødt i 2020!